Servicii

Vanzari cardane

Importam si comercializam o gama complexa de cardane pentru toate tipurile de camioane, autoutilitare, utilaje si autoturisme. Cardanele comercializate de societatea noastra sunt importate din Germania, Spania si Anglia si poarta insemnul calitatii OE (Original Equipement).

Suntem constienti de importanta calitatii cardanelor si de rolul pe care acestea il joaca in fiabilitatea autoutilitarelor sau a autoturismelor. Din acest motiv am ales sa colaboram doar cu furnizori europeni de incredere. Pe langa calitate, oferim clientilor nostri preturi avantajoase si termene de livrare scurte.

Cei peste 17 ani de experienta in comercializarea de cardane pentru camioane, autoutilitare, utilaje si autoturisme sunt marturia ca ne aflam pe drumul cel bun. Ne punem toate cunostintele si abilitatile in slujba celor care cauta parteneri de incedere atunci cand vine vorba de cardane si piese auto pentru camioane si autoturisme.

Vindem cardane pentru toate tipurile de camioane, autoutilitare, utilaje si autoturisme din stoc sau pe comanda. Transportul este gratuit!

Producator de cardane

Folosind piese din Germania marca WELTE si avand sustinerea unui partener de renume, producem si asamblam cardane pentru orice tip de camion. Experienta si profesionalismul echipei sunt elemente cheie in productia si comercializarea de cardane de calitate pentru camioane si autoutilitare.

Specialistii nostri se perfectioneaza continuu pentru a rapunde nevoilor clientilor nostri aflati in cautare de cardane, ansamble cardanice si piese auto pentru camioane si autoturisme, inclusiv utilaje. Ne asiguram ca acestea vor ajunge in cel mai scurt timp la clientii nostri.

Calitatea ne defineste, colaborarile avute cu firmele de reunume din Europa fiind un dublu avantaj pentru clientii nostri: timp scurt de expeditie si preturi avantajoase.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Site partener
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.