Despre noi

Cardane de toate tipurile. Preturi excelente!

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri doar produse de inalta calitate care poarta marca OE (Original Equipement), importam si producem cardane  pentru toate tipurile de camioane, autoutilitare, utilaje si autoturisme produse in fabrici specializate din Germania, Spania, Anglia si Romania!

Cu ajutorul celor de la Welte (Germania) producem si asamblam cardane pentru orice tip de camion. Experienta si colaborarea cu parteneri puternici in productia de cardane si piese pentru acestea ne permite sa oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate la preturi concurentiale.

Mai mult decat atat, stam la dispozitia clientilor nostri atat cu o gama de axe cardanice, ansamble cardanice, cruci cardanice, rulmenti cardane cat si cu o gama larga de piese auto pentru camioane.

Colaboram atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice (companii de transport, service-uri auto, magazine de piese auto). Fiecare client client este important pentru noi si pentru fiecare gasim solutii optime si un raport 100% avantajos in ceea ce priveste echilibrul dintre pret si calitate.

Garantie 1 an

Fiecare cardan pentru camion, autoutilitara, utilaj sau autoturism cumparat de la noi beneficiaza de un 1 an garantie.

Transport gratuit

Asiguram transportul gratuit al cardanelor pe intreg teritoriul Romaniei si ne asiguram ca acestea ajung in cel mai scurt timp la clientii nostri.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Site partener
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.